Dakraam plaatsen

 

 

Hezemans Dakwerken is leverancier en monteur van Velux dakramen. Deze dakramen brengen al meer dan zestig kaar daglicht, ventilatie én uitzicht in woningen wereldwijd.

 

De kwaliteit van het merk Velux is van een dusdanig hoog niveau, dat wij liever niet met andere merken werken.
Ook qua maatvoering scoren de dakramen van Velux goed. De dakramen zijn namelijk leverbaar in alle gewenste afmetingen, van 55x78 cm tot 134x160 cm en alles wat daar tussen valt. Hierdoor biedt Velux voor iedere woning een passende dakraamoplossing.

 

Velux dakramen zijn uit te breiden met diverse opties. Zo kunt u kiezen voor elektrisch bedienbare dakramen, maar ook diefstalwering en/of de toevoeging van rolluiken en andere raamdecoratie, behoort tot de mogelijkheden. De dakramen kunnen eenvoudig aan elkaar worden gekoppeld, indien gewenst kunt u dus meerdere dakramen naast elkaar plaatsen. Alle dakramen worden standaard in wit afgelakt grenen of kunststof geleverd.

 

Wanneer u geïnteresseerd bent, komen wij graag langs voor het inmeten van het gewenste dakraam. Ook voor constructieve aanpassingen ten behoeve van een nieuw dakraam, kunt u bij ons terecht.

 

Tot onze werkzaamheden behoren onder andere:

  • Het verwijderen van uw oude dakraam.
  • Het leveren en monteren van uw nieuwe dakraam.
  • Het aftimmeren van nieuwe en bestaande dakramen.

 

Wanneer wij klaar zijn met onze werkzaamheden, maken wij de ruimte altijd netjes schoon. Afval en oude dakramen worden – indien u dat wenst – door ons meegenomen.

 

Naast de levering en montage van uw dakramen, kunnen wij ook het onderhoud van de goten rond uw dakraam voor onze rekening nemen. Neem contact met ons op voor meer informatie.