Renovatie schoorstenen

 

Wij ontzorgen onze opdrachtgevers erg graag en kunnen daarom ook samen met het vervangen van de dakpannen de schoorsteen meenemen in de renovatie. Dit als het gaat om het opnieuw opmetselen van de schoorsteen!

 

Daar waar wij in het verleden ook veel schoorsteen renoveerden, lees; loodwerk inslijpen, bestaande voegen uitkappen en opnieuw opvoegen doen wij dit liever niet meer. Door het veranderende klimaat waarbij hele dagen regen normaal zijn in combinatie met harde wind lijkt de schoorsteen hier niet meer tegen opgewassen te zijn. Met als resultaat blijvend lekkende schoorstenen, zelfs wanneer ze gerenoveerd zijn. De oorzaak hiervan ligt vaak binnenin de schoorsteen, daar waar we geen controle hebben. Bij het opnieuw opmetselen van de schoorsteen kunnen we het nieuwe loodwerk door-en-door plaatsen waardoor eventueel ‘zakwater’ opgevangen word aan de binnenzijde van de schoorsteen.

 

Wanneer een opdrachtgever toch graag heeft dat we de schoorsteen renoveren geven wij geen garanties meer. Wij willen graag duidelijk van start gaan wanneer wij een opdracht aangaan en willen 100% achter ons werk kunnen staan.  Dit heldere standpunt voorkomt een hoop irritatie in de toekomst.

 

WIJ VOEREN ENKEL WERKZAAMHEDEN UIT AAN DE SCHOORSTEEN ICM HET RENOVEREN VAN HET DAK!

  • Het vernieuwen van alle lood rond uw schoorsteen. ( geen garanties )
  • Het uithakken van beschadigde voegen. ( geen garantie )
  • Het opnieuw voegen van uw schoorsteen. ( geen garantie )
  • Het opnieuw opmetselen van uw schoorsteen. ( GARANTIE! )
  • Het impregneren van uw schoorsteen. ( geen garantie )
  • Schoorsteen afbreken en dichtleggen met dakpannen. ( GARANTIE! )