Over ons

 

Onze kernactiviteit betreft de complete renovatie van de bestaande woning, waarin we alle onderdelen, van goot tot nok binnen eigen beheer kunnen vernieuwen. Als opdrachtgever kunt u de volledige renovatie van uw dakwerk uitbesteden aan één partij. Dat is wel zo prettig.

 

Binnen Hezemans Dakwerken werken we met gemiddeld tien medewerkers, in ploegen van drie tot vier jongens. Binnen deze ploegen fungeert één medewerker als vaste voorman. Hij is tijdens het project ook het eerste aanspreekpunt voor de opdrachtgever. Voorafgaand aan het project worden alle wensen van de opdrachtgever en het plan van aanpak uitgebreid doorgesproken. De voorman ontvangt een uitgebreide werkomschrijving, waardoor miscommunicatie en/of onnodige fouten tot een minimum worden beperkt.

 

Naast de medewerkers buiten, beschikt dakdekkersbedrijf Hezemans over twee medewerkers op kantoor. Zij dragen zorg voor de calculaties, werkvoorbereiding en administratie. Ons team van medewerkers maakt het mogelijk dat we steeds snel kunnen handelen, bij offerte-aanvragen en bij (klant)vragen.

 

Al onze medewerkers zijn erg gemotiveerd en trots op hun vak. Dat is terug te zien in het eindresultaat. Naast het vakmanschap, staan service en een open, eerlijke communicatie bij ons hoog in het vaandel. We investeren niet alleen in klanttevredenheid, maar ook in goede onderlinge contacten. Dit alles draagt bij aan een prettige samenwerking met Hezemans Dakwerken.