Service & onderhoud (Garantie)

Service & onderhoud

Daken dienen niet altijd volledig vernieuwd te worden en soms kunnen we met een kleinere ingreep het dak onderhouden. Wij hebben binnen Hezemans Dakwerken altijd enkele monteurs klaar staan die kleiner werk uitvoeren. Denk hierbij aan het verhelpen van een daklekkage, lood vervangen van een dakkapel, een afvoer vernieuwen op een plat dak of simpel een scheefliggende pan recht leggen.

Voor het opstellen van een offerte of het maken van een afspraak vragen wij u een mail op te stellen. In het bericht kunt u uit een zetten wat de werkzaamheden inhouden en de eventuele urgentie ervan. Het is doorgaans prettig om foto’s toe te voegen als ondersteuning.

Garantie

Nadat een dak vervangen is kan het soms voorkomen dat er onverhoopt een lekkage zich voordoet in het nieuwe dak. We hebben altijd servicemonteurs paraat staan die snel kunnen worden ingepland bij garantie gevallen. Voor deze lekkage melding binnen de garantie vragen we u een mail op te stellen zodat we deze kunnen verwerken en een monteur kunnen inplannen.

Niet alleen bij het opmaken van een offerte voor een nieuw dak zijn we snel maar ook bij het verlenen van garantie zijn we snel en berijdbaar om direct afspraken te maken.