Isolatie

Het isoleren van daken is altijd een hot item geweest maar laatste jaren wordt het al maar belangrijker. Dit gezien het label van uw huis maar ook met oog op het verbruik van gas en elektriciteit. Dit geld niet alleen voor de particulieren maar nog meer voor het woningbezit van de woningbouwverenigingen.

Voor de particulier is het niet altijd makkelijk een juiste keuze te kunnen maken over hoe deze klus aan te pakken. Wij worden graag betrokken in dit proces waarbij we jullie kunnen bijstaan met juiste en eerlijke adviezen. Vaak heeft het aanbrengen van isolatieplaten direct invloed op het verbruik van het gas maar ook op het uiterlijk van de woning. Welke type isolatie is raadzaam? Gaat mijn complete dak eraf of kan er op het bestaande dakbeschot worden (na)geïsoleerd? Mijn buurman wil niet mee doen in de renovatie, kan ik dan nog wel isoleren? Er bestaan wel tientallen vragen welke bij u op kunnen komen. Door onze ruime ervaring in het aanbrengen van verschillende soorten isolatie zijn wij de juiste partij om uw project te verzorgen.

 

Renovatie; Label B, NOM ready of NOM?

De opgave voor de woningbouwverenigingen is niet eenvoudig; ze staan voor de uitdaging om voor 2020 alle woningen in hun bezit op een gemiddelde van label b te krijgen en in 2050 moeten alle woningen NOM (nul-op-de-meter) zijn. Om deze normeringen te behalen zal er hard gewerkt moeten worden! Wij komen hierbij graag in beeld als uitvoerende partij. 

We hebben de afgelopen jaren de nodige ervaring opgebouwd in het seriematig renoveren van daken. Dit als het gaat over regelgeving, bouwvoorschriften en richtlijnen. Naast het technische vlak zijn onze dakdekkers gewend om te werken aan woningen in bewoonde staat. Met geduld, begrip en met respect voor andermans bezittingen gaan onze mannen met de juiste inzet te werk. 

Voor de professionele partijen vragen we eventuele tekeningen en/ of bestekken op te sturen per email/ We transfer. Wanneer we deze ontvangen hebben vinden wij een daaropvolgend persoonlijk gesprek prettig om kennis te maken zeker wanneer we nog niet eerder hebben samengewerkt. Tijdens dit gesprek kunnen we elkaar beter leren kennen en kan de desbetreffende partij het project toelichten. 

We zien het steeds vaker; de woningbouwvereniging die een volledig dakrenovatie project vanaf opnamen, vergunningen, draagvlak, bewonerscommunicatie tot uitvoering en oplevering inclusief nazorg toe willen neerleggen bij 1 partij. Dit traject kunnen wij ook geheel inregelen met vaste partners binnen een consortium.