Dakramen

Het plaatsen van een dakraam is een veel gekozen optie ten tijde van een dakrenovatie en vormt een letterlijke verlichting in het duister. Met een hele eenvoudige ingreep kunnen we een dakraam aanbrengen in uw pannendak. In de meeste gevallen volledig vergunningsvrij. 

Dakramen zijn uit te breiden met diverse opties. Zo kunt u kiezen voor elektrisch bedienbare dakramen maar ook diefstalwering en/of de toevoeging van rolluiken en andere raamdecoratie, behoren tot de mogelijkheden. De dakramen kunnen eenvoudig aan elkaar worden gekoppeld, indien gewenst kunt u dus meerdere dakramen naast elkaar plaatsen. Alle dakramen worden standaard in wit afgelakt grenen of kunststof geleverd.

Wanneer u geïnteresseerd bent, komen wij graag langs voor het inmeten van het gewenste dakraam. Ook voor constructieve aanpassingen ten behoeve van een nieuw dakraam, kunt u bij ons terecht.

Wanneer wij klaar zijn met onze werkzaamheden, maken wij de ruimte altijd netjes schoon. Afval en oude dakramen worden – indien u dat wenst – door ons meegenomen.

Wij verwerken veelal Velux dakramen maar zijn ook goed bekend met de ramen van Ubbink, Fakro en Keylite.