Missie en visie

 

Missie

Hezemans Dakwerken is een middelgroot dakdekkersbedrijf met circa 20 medewerkers. Dagelijks werken we aan daken van particulieren of in opdracht van vve’s, onderhoudsbedrijven of woningbouwverenigingen. Altijd werken wij aan woningen in bewoonde staat. 

Wij willen als organisatie niet afhankelijk zijn van derden en daarom investeren wij ten alle tijden in werkpersoneel en werkmaterieel. Wanneer we iets te vaak moeten huren dan kopen we het. 

De missie van Hezemans Dakwerken is het vervangen, verbeteren van daken op een andere manier dan het gros van de dakdekkersbedrijven dat doet. Dit meer gericht op het welzijn van de opdrachtgever(s) ten tijde van de dakrenovatie. We proberen onze jongens de nodige handvatten te geven om daar keer op keer beter in te worden. Dit met veel werkbesprekingen en evaluaties aan de hand van de beoordeling van de klanten. Naast het welzijn van de klanten is de technische zijde van het daadwerkelijke ‘dakdekken’ ook erg belangrijk. Met een goede werkvoorbereiding, ondersteuning van onze werknemers en de plaatsen van de juiste mensen op juiste posities voorzien we hiermee veelal de wensen van onze opdrachtgevers.

Daarnaast willen we onze werkzaamheden ten alle tijden goed uitvoeren waarbij de kwaliteit altijd belangrijker is dan de tijd die ervoor staat. Natuurlijk krijgen onze mannen een planning mee waaraan ze zich moet conformeren maar deze is altijd ruim genoeg om ook onze kwaliteitsnorm te behalen. 

Onze missie lijkt wellicht niet heel onderscheidend maar wij merken dat deze aanpak erg aansluit op de vraag van de markt.

 

Visie 

Net als onze missie om de kwaliteit van het geleverde werk op een hoog niveau op te leveren met oog voor het welzijn van klanten blijft dit ook onze visie voor de toekomst. Dit moet altijd het doel blijven. 

Duurzaam ondernemen is vandaag de dag al een hot item en dat zal komende jaren blijven en zelfs nog belangrijker worden. Ook wij zullen onze duurzame weg doorzetten en zorgdragen dat de bewustwording rondom het milieu is doordrongen door het volledige bedrijf. 

We zien onszelf in de toekomst steeds meer werken in projectmatige vorm voor woningbouwvereniging of voor onderhoudsbedrijven/aannemers i.o.v. woningbouwverenigingen. De woningcorporaties staan voor een uitdaging richting 2050 en het NOM krijgen van het woningbestand. Wij willen onze positie daarin vestigen! Daarnaast zullen we altijd blijven werken voor de particulierenopdrachtgever die op zoek is naar een betrouwbare en goede dakdekker. 

We werken nu al in samenstellingen van complementaire bedrijven als consortium om volledige projecten voor woningbouwverenigingen van a tot z in te regelen. Onze toekomstdroom is om dit volledig zelfstandig uit te kunnen gaan voeren en dat op grote schaal.  

Nu zijn we werkzaam met circa 20 collega’s en dit zien we graag groeien. Het x aantal medewerkers hebben wij niet voor ogen waarna we willen groeien. Als dit maar gebeurt volgens onze filosofie die we nu nastreven. Gezond groeien, met veel plezier en met oog voor kwaliteit en mens.