Pannendaken

Iedere dag werken onze werkploegen aan hellende daken en daarmee is het onze absolute corebusiness.  We kunnen ons ondertussen echte specialisten noemen in het vervangen van daken bedekt met dakpannen. Niet alleen particulieren nemen ons in de arm maar ook professionele partijen weten Hezemans Dakwerken goed te vinden voor hun dakrenovatieprojecten. 

Met een gemiddelde levensduur van 35 tot circa 55 jaar is de dakpan een duurzaam product echter na deze jaren zijn ze toe aan vervanging. Wanneer dit zich voordoet komen wij graag in beeld als partner in het verzorgen van het vervangen van uw dak. Dit doen we in opdracht van particulier en vereniging van eigenaar maar ook voor woningbouwvereniging en professionele vastgoed onderhoudsbedrijven of aannemers.

Wanneer u als particulier niet zeker bent waar te beginnen dan helpen we u graag in het voorzien van eerlijk advies. U kunt met een emailbericht of via ons contactformulier een afspraak maken. Onze afspraakdagen zijn maandagen, woensdag en vrijdagen tussen 09.00 en 18.00 uur. Tijdens een afspraak voorzien we u van advies en kunnen we verschillende materiaalkeuzes gaan maken. Uw wensen staan centraal en we gaan van daaruit kijken wat de mogelijkheden zijn. 

Voor de professionele partijen vragen we eventuele tekeningen en/ of bestekken op te sturen per email/ We transfer. Wanneer we deze ontvangen hebben vinden wij een daaropvolgend persoonlijk gesprek prettig om kennis te maken zeker wanneer we nog niet eerder hebben samengewerkt. Tijdens dit gesprek kunnen we elkaar beter leren kennen en kan de desbetreffende partij het project toelichten. 

Naast het vervangen van de dakpannen kunnen we eigenlijk alle werkzaamheden, tussen goot en nok, meenemen in hetzelfde project. Deze werkzaamheden voeren we allen in eigen beheer uit en zijn daarmee niet afhankelijk van derde. Omdat we al deze werkzaamheden in eigen beheer kunnen uitvoeren proberen wij zoveel mogelijk de zorgen uit handen te nemen van onze opdrachtgever; 1 bedrijf regelt alles. De werkzaamheden die we niet uitvoeren in eigen beheer zoals het saneren van asbest en het plaatsen van zonnepanelen bieden we toch integraal aan in onze offerte. Dit door een hechte samenwerkingen met onze vaste saneerders en leverancier van zonnepanelen.