Projectoverzicht

Dakrenovatie met Koramic Tuile du Nord 44 dakpannen

Tilburg - Pelgrimsweg


Dit renovatieproject hebben we in 2016 naar volle tevredenheid opgeleverd aan de 3 particuliere opdrachtgevers. De diverse werkzaamheden welke zijn uitgevoerd hebben we tijdens de intake besproken en zijn ook allen keurig uitgevoerd. De jaren 30 woning was nog voorzien van de oorspronkelijke dakbedekking.

 

Meer over hoe we dit hebben aangepakt

Renovatie 29 woningen voor woningbouwvereniging

Deurne


Dit renovatieproject hebben we in 2015 naar volle tevredenheid opgeleverd aan opdrachtgever woningbouwvereniging Bergopwaarts uit Deurne. Door vochtproblemen besloot de woningbouwvereniging dakpannenfabrikant Monier en Fier dakcontrol te vragen een rapportage op te stellen voor aanpak van deze problemen. Na aanbesteding hebben we dit mooie project van 29 woningen gegund gekregen.

 

Meer over hoe we dit hebben aangepakt

Dakpannen vervangen bij dakrenovatie in Eindhoven

Eindhoven - Fazantlaan


Dit renovatieproject hebben we in 2015 uitgevoerd en is naar tevredenheid opgeleverd aan de 2 particuliere opdrachtgevers. De diverse werkzaamheden welke zijn uitgevoerd hebben we tijdens de intake besproken en zijn ook alle keurig uitgevoerd. De jaren 30 woning was nog voorzien van de oorspronkelijke dakbedekking. De gekozen nieuwe dakpan, de Tuile du Nord 44 van Koramic, past erg goed in het karakteristieke bouwstijl van de jaren 20/30.

 

Meer over hoe we dit hebben aangepakt

Dakrenovatie particulier in Tilburg

Tilburg - Nieuwe Bosscheweg


Dit renovatieproject hebben we in 2015 uitgevoerd en is naar tevredenheid opgeleverd aan de particuliere opdrachtgevers. De diverse werkzaamheden welke zijn uitgevoerd hebben we tijdens de intake besproken en zijn ook allen keurig uitgevoerd. De jaren 30 woning was nog voorzien van de oorspronkelijke dakbedekking.

 

Meer over hoe we dit hebben aangepakt

Nieuwe dakpannen in wijk Eckart in Eindhoven

Eindhoven - Lierstraat en Airbornelaan.


De klanten hebben gekozen voor het aanbrengen van een nieuw onderdak; dakfolie en nieuwe tengel- en panlatten. Waar doorgaans de sneldekker word gebruikt voor het bedekken van daken met het behoud van de bestaande panlatten hebben we dat hier niet gedaan. Al met al is dit een juiste keuze geweest en daarom kunnen we ook hierop onze 15 jaar durende garantie op afgeven.

 

Meer over hoe we dit hebben aangepakt

Renovatie particulieren woningen in Dongen

Dongen - Geer


Hezemans Dakwerken heeft twee particuliere woningen gerenoveerd in Dongen. Dit renovatieproject hebben we in 2016 naar tevredenheid opgeleverd aan de 2 particuliere opdrachtgevers. De gekozen nieuwe dakpan, de Tuile Du Nord 44 Blauw gesmoord, is een passende pan voor het bouwjaar van de woningen en een echte verbetering!

 

Meer over hoe we dit hebben aangepakt

Renovatie woonboerderij te Eindhoven

Eindhoven - Eindhovenseweg


Dit renovatieproject hebben we in 2016 naar tevredenheid opgeleverd aan onze particuliere opdrachtgever. De gekozen nieuwe dakpan, de Vlakke Mulden van Monier, is een echte boerderij dakpan en zorgt voor die authentieke uitstraling.

 

Meer over hoe we dit hebben aangepakt

Dakrenovatie met zonnepanelen kantoorpand Woning bouwvereniging Peelrand wonen te Boekel

Peelrand Wonen te Boekel


Voor woningbouwvereniging Peelrand Wonen te Boekel hebben we afgelopen jaar het kantoorpand voorzien van een nieuw dak. Bij de aanpak van het dakwerk is er gekozen voor een hoge rc-waarde en direct het dak te bedekken met (deels) een indakzonnepanelen systeem.

 

Meer over hoe we dit hebben aangepakt

Dakrenovatie - Particuliere opdrachtgever te Helvoirt

Helvoirt


Voor een particuliere opdrachtgever in Helvoirt hebben we het volledige dak aangepakt. Zowel het bestaande dak na-isoleren, nieuwe dakpannen aanbrengen, betimmering aangebracht op de nieuwe daklijn en het zink- en loodwerk.

 

Meer over hoe we dit hebben aangepakt

Dakkapel plaatsen bij particuliere opdrachtgeven in Loon op Zand

Loon op Zand


Voor een particuliere opdrachtgever hebben we in het buitengebied van Loon op Zand het volledige dak aangepakt. Zowel het bestaande dak isoleren, nieuwe dakpannen aanbrengen, Het plaatsen van een dakkapel, dakramen geplaatst, betimmering aangebracht op de nieuwe daklijn en het zink- en loodwerk.

 

Meer over hoe we dit hebben aangepakt

Alliantie+ voor WBV Woonservice IJselland

Ijselland


Voor woningbouwvereniging Woonservice IJselland zijn wij begonnen aan de vervanging van de daken van 26 woningen. De inzet voor deze woningbouwvereniging is om de woningen 'nom-ready' te maken.

 

Meer over hoe we dit hebben aangepakt

Dakpannen verankeren of vastzetten


Memorabele storm raast over Nederland, laat uw dakpannen verankeren! Donderdag 18 januari was een ongewone dag voor ons dakdekkers waarbij wij meer dan 120 meldingen hebben ontvangen van klanten met dakschades. En dat binnen 24 uur.

 

Meer over hoe we dit hebben aangepakt

Renovatie 11 Woningen te Boekel iov Peelrand Wonen

Boekel


Aan het einde van het jaar hebben we 11 woningen voorzien van een nieuwe geïsoleerde ‘pet’ inclusief nieuwe dakpannen, goten en hemelwaterafvoeren, boeiboorden, dakramen en prefab gemetselde schoorstenen.

 

Meer over hoe we dit hebben aangepakt