Wie is Hezemans Dakwerken? 

Hezemans Dakwerken wordt geleid door 3 eigenaren: Frans van Stratum, Maikel van Hest en Piet Hezemans. Frans is verantwoordelijk voor planningen, bestellingen/inkoop en deel van administratie tevens houdt hij zich bezig met het optimaliseren van onze interne processen. Maikel van Hest is verantwoordelijk voor het aansturen van de begin en eindmomenten van de werkdagen richting onze werkmannen. Dit houdt in het aansturen van de mannen in de ochtend richting de werkadressen, het zorgdragen dat alles een dag van tevoren is geladen en in de avonduren werkoverleg. Daarnaast is hij ploegleider van een werkploeg op karwei. Hij staat dus ook 40 uur op het dak. Piet Hezemans houdt zich bezig met het aannemen van de werken bij grote en kleinere klanten en de werkvoorbereidingen richting de werkmannen en klanten. In deze formatie heeft ieder zijn eigen verantwoordelijkheden en dit werkt voor ons zeer plezierig en ook voor onze klanten en werkmannen.

We werken in totaal met circa 20 collega’s iedere dag aan pannendaken van particulieren en woningbouwverenigingen. Onze hoofdmoot is nog altijd particulieren opdrachtgevers. We hebben continu een 4/5-tal projecten lopen met ploegen van 3 tot 4 dakdekkers, allen VCA-gecertificeerd. Dit zijn vaste ploegen aangevoerd door één voorman. Wij zijn gevestigd aan de Ekkersrijt 2038 te Son en Breugel en hebben daar zo’n 1500 m2 ruimte voor ons buitenterrein, loods en kantoor/kantine. Iedere dag starten hier onze werkploegen de dag. Binnen ons bedrijf hebben we eigenlijk al het te gebruiken materieel in eigen beheer zoals rollend materiaal, verticaal transport (liften en kraan), steigerwerken en al het benodigde (machinaal) gereedschap. Al dit bezit maakt ons een stuk onafhankelijker en dat is voor ons de manier om prettig te werken. Vanzelfsprekend word alles periodiek gekeurd. 

Doordat we veelal werken bij particuliere thuis zijn onze mannen hierop uitgezocht. Het over de vloer hebben van werkmannen is en blijft een inbreuk op de privacy daarom zijn nette werkmannen een stuk prettiger in de tijd van verbouwingen. Binnen ons bedrijf is het personeelsverloop zeer laag en we kunnen daarom bouwen op een vaste kern vakmannen met veel binding met ons bedrijf en werkfilosofie. 

Hopelijk hebben we met de informatie op onze website een goed inzicht gegeven over wie Hezemans Dakwerken is en waar we voor staan. Wanneer er toch nog zaken zijn waar u meer van wil weten dan horen wij dit heel graag. We heten u harte welkom om uw project in goede handen over te nemen.