Zonnepanelen

Voor veel woningbezitters is het aanbrengen van zonnepanelen een mooie manier om jaarlijks geld te besparen. Gezien de lage rente die banken ons terug geven voor ons spaargeld is het aanbrengen van zonnepanelen meer rendabel. Daarnaast draagt ook dit bij tot een beter milieu.

Omdat de zonnepanelen worden aangebracht op het dak is het logisch dat wij ook hierin kunnen meedenken. Wekelijks worden wij geconfronteerd met zonnepanelen, dit wanneer bewoners al opdracht hebben gegeven om ze aan te laten brengen of plannen hebben om ze aan te gaan laten brengen. Het is in ieder geval van belang dat de dakpannen onder de panelen in goede staat zijn, voorkeur jonger dan 25 jaar.  Hierom zijn we een samenwerking aangegaan met 365Zon.nl uit Eindhoven. Deze samenwerking is gestart vanuit het doorgeven van potentiele klanten aan elkaar. Onze manier van zaken doen komt sterk overeen; afspraak=afspraak, sterke prijs/kwaliteit verhouding en een goede service. 

Wanneer u kiest voor de combinatie 365Zon/Hezemans Dakwerken hoeft u maar 1 keer te betalen voor steigers, er wordt rekening gehouden met de juiste verankering van de dakpannen, voorbereidende werkzaamheden voor de zonnepanelen kunnen ten tijde van de dakrenovatie al plaatsvinden maar bovenal zullen wij zelf de planning op elkaar afstemmen. Al met al een hoop kleine voordelen die werkzaamheden toch vergemakkelijken. Daarnaast zult u ook nog een korting ontvangen. 

Vanzelfsprekend kunnen de zonnepanelen ook worden aangebracht bij dakrenovatie projecten van woningbouwverenigingen en onderhoudsbedrijven. 

Duurzaam dak met zonnepanelen

U kunt er bijna niet meer omheen als het over uw dak gaat: zonnepanelen. Steeds meer woningen zijn voorzien van zonnepanelen en wekken op een duurzame manier energie op. Ook zorgen zonnepanelen voor een lagere energierekening. Stroom die u opwekt en zelf niet gebruikt, levert u terug aan het elektriciteitsnet.

Zonnepanelen

Investeren in zonnepanelen is investeren in de toekomst. In een schoner milieu en een lagere energierekening. De zon levert oneindig veel energie aan de aarde. Gratis! Met de juiste zonnepanelen verbetert u het energielabel van uw huis en bent u minder afhankelijk van een energieleverancier. Dat kan ook als u niet (meteen) wilt of kunt investeren. Zelfs wanneer u in een huurhuis woont. 

Alles onder één dak

365Zon biedt graag de zekerheid van het juiste advies, goede installatie en prettige nazorg. Daarom doen ze alle werkzaamheden in eigen beheer. Dat is prettig samenwerken. Van inkoop tot en met de installatie van zonnepanelen op uw dak en het monitoren van de opbrengst; ze houden zonnepanelen betaalbaar en zijn niet afhankelijk van anderen. Bovendien is 365Zon:

  • Erkend installateur van Zonnekeur
  • Unieke opbrengstgarantie via Stichting Zonnegarant
  • Erkend door de KvINL

Dakscan

U kunt bij 365zon een online dakscan maken. Aansluitend volgt een volledig en persoonlijk advies. Immers is geen dak hetzelfde en ook het energieverbruik is per huishouden verschillend.

Verhuur van zonnepanelen

Via 365Zon kunt u zonnepanelen huren, inclusief het onderhoud en de verzekering. U bespaart direct op uw energierekening en betaalt maandelijks een huurbedrag. U huurt de zonnepanelen voor 10 jaar. Daarna kunt u eventueel alsnog de zonnepanelen overnemen of blijven huren. Zonnepanelen gaan 25 tot 30 jaar mee. 
Lees meer op de website van 365zon